Általános feltételek

Portré rendelés

A portré megrendelése történhet itt, vagy úgy, hogy a beata.fekete@gmail.com e-mail címre elküldöd azt/azokat a fényképet/fényképeket, amit szeretnél ceruzarajzként viszont látni. 

A rajzot csak akkor vállalom el, ha a fénykép minősége kiváló, felbontása nagy!

A rajzokat a beérkezés sorrendjében vállalom, ha azonban sürgős, akkor jelezd kérlek! Az elkészítés megkezdése előtt visszaküldök egy olyan fekete-fehér képet, ahol látni fogod, hogy nagyjából hogy fog kinézni a kész rajz. Készítés közben folyamatosan küldöm a fázis rajzokat, így láthatod, hogy esetleg hol kell javítani stb. 

Több személyes rajz esetén nem szükséges, hogy a személyek mind ugyanazon képen legyenek rajta, több képről is egymás mellé tudom Őket rajzolni. 

Kérésre tudok olyan referencia képeket küldeni, ahol össze lehet hasonlítani egy eredeti fotót, és a kész rajzot. 

Fizetni akkor kell, ha a kész rajz tetszik! A fizetéshez szükséges adatokat e-mailben küldöm. Postázni csak a pénz beérkezése után tudok! A termékek mellett feltöntetett árak tartalmazzák a szállítási sérülésektől védő csomagolás költségét, viszont a posta költséget NEM! Ennek a díjszabása a mindenkori Magyar Postai díjaknak felel meg! Csak és kizárólag ajánlottan postázok, anélkül még kérésre sem! Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, előre egyeztett időpontban. 

A rajzok elkészítési ideje 1-2 munkanap, attól kezdve, hogy jeleztem. 

 

A feltüntett árak azokra a megrendelésekre vonatkoznak, ahol a megrendelő beleegyezik, hogy a kész rajzot referencia rajzként felhasználjam, marketing anyagokban megjelenjen, a közösségi oldalakon megoszthassam. Természetesen van lehetőség arra is, hogy ezt valaki visszautasítsa, ebben az esetben plusz 5 000 Ft a rajz feletti jogok átadása. 

 

Ceruzarajzos termék rendelése

Ceruzarajzos termék rendelés történhet úgy, hogy már kész rajz alapján, és úgy, hogy a termékhez még el kell készíteni a rajzot is. A termékek mellett feltüntett árak NEM tartalmazzák a rajz árát, ez plusz költségként jelentkezik, viszont a megrendelő mind a két terméket megkapja. 

 

 

Az oldalon közzétett képek, és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak és az oldal üzemeltetőjének tulajdonát képezik, ezért minden megosztás csak a forrás megjelölésével engedélyezett!


Elérhetőség

Fekete-Vincze Beáta

+36303087407