Rólunk

Több évvel ezelőtt kezdődött minden, az egyik legnagyobb közösségi portálon kitett (akkor még hobbi) rajzaim alapján, rendeltek egy portrét. Utána nem volt megállás, hirtelen "elárasztottak" a megrendelések, olyannyira, hogy a Karácsonyi időszakban sajnos idő hiányában már volt olyan is, amit nem tudtam elvállalni, de már az is előfordult már, hogy valaki szeptemberben  jelezte, hogy az Ünnepekre szeretne "portréhelyet" foglalni. 

Időközben a saját családunkat is elárasztottuk portérajzokkal, aminek mindenki egytől-egyig nagyon örült (legalábbis ezt mutatták :) ) így, kénytelenek voltunk új ajándék lehetőség után nézni, ami azért tükröz minket is, de mégis, még mindig személyesebb egy üveg italnál, vagy egy újabb parfümnél,ruhadarabnál.  

Édesapám születésnapján volt az első alkalom, hogy a kislányunk, az akkori életkorához képest olyan gyönyörű rajzot rajzolt, amit szerettünk volna, ha nem csak a papíron elevenedik meg. Így készült el az első ceruzarajzos pólónk, még csak félig-meddig sajátként! :) Tulajdonképpen, innen jött az ötlet, hogy ha egy 6 éves kislány rajzát rá lehet tenni egy pólóra, és a megajándékozott olyan büszkén viseli, akkor miért ne lehetne ugyanígy az én portré rajzaimat is elkészíteni? De, igen, lehet, és ezzel máris létrehozhatunk egy olyan egyedi, és személyes ajándékot, amivel GARANTÁLT A SIKER!  

Innen pedig már napjainkban folytatódik a történet, hiszen nem csak egyfajta pólóra lehet ceruzával készült rajzot nyomtatni, hanem a póló lehet rövid, hosszú ujjú, vagy éppen ujjatlan, lehet női, férfi, gyerek, vagy éppen bébi méret, és az sem kizárt, hogy legyen kapucnija, vagy éppen ne! És akkor még nem is említettünk személyes ajándéknak egy szép (természetesen ceruzaportréval díszített) bögrét, kitűzőt, egérpadot, baseball sapkát, vagy éppen vászontáskát, de szerintem a nagyi is egészen biztosan örülne egy unokaportréval díszített köténynek, amiben elkészíteheti a kedvenc sütiket. :) Ezekről kérjük érdeklődj az elérhetőségekben megadott e-mail címen, vagy telefonszámon!

Szoval, Én már elterveztem, megvalósítom, és innen már minden a Te dolgod! Rajzoltam már egymás mellé kislány egy bébigepárddal, egy hölgyet egy mesehőssel, egymás mellé két embert külön képről, és egy képről külön rajzra két embert, plüss állatot, motoros hölgyet, urat, 6 személyes családi rajzot, kutyust, mindent, nincs lehetetlen!!! 

Tesztelj nyugodtan, bármit megrajzolok! :)

Kérlek, az ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKET figyelmesen olvassd el! 

A rajzaim megtekinthetőek a GALÉRIA menüpont alatt, vagy:

www.facebook.com/ceruzaportrek

www.facebook.com/beibeoElérhetőség

Fekete-Vincze Beáta

+36303087407